Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 47 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült kb. 1950
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre,
Otthonos hangulatú, galériázott polgári lakás parkolási lehetőséggel a Szugló utcában!

Zugló központi részén, a Bosnyák téri csomóponttól néhány percre kiváló tömegközlekedési kapcsolatok közelében eladó egy kifogástalan állapotú, felújított, 47 m2-es lakás, impozáns megjelenésű társasház első emeletén.

A polgári jellegű épület homlokzata és lépcsőháza az eredeti állapotnak megfelelően lett felújítva, lakásai nyitott folyosóról nyílnak és rendelkezik egy parkolásra alkalmas udvarral is, amelyet a ház lakói díjmentesen használhatnak. A lakóközösséget dicséri a szépen gondozott belső kert, a rendezett kapualj és a tiszta lépcsőház.

Az első emeleti lakás a polgári jellegnek megfelelően tágas helyiségekkel és nagy belmagassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a lakóterület jó kihasználását. A magas, kétszárnyas bejárati és belső ajtók is jellegzetesek. Beosztása is a polgári lakásoknak megfelelő, mivel minden helyiség egy tágas előszobából nyílik: lakószoba, fürdő, konyha, a külön WC és egy kamra.

A kényelmes méretű, parkettázott szoba osztott nagy ablakának köszönhetően szép világos, délelőtt napos. Az ablakot teljes egészében, az eredeti osztásnak megfelelően korszerűre cserélték, redőnnyel, szúnyoghálóval szerelték fel. A szoba területét egy masszívan megépített, két részből álló galéria egészíti ki, ahol a fekvőhely mellett egy praktikus könyvespolc is helyet kapott.

A felújított vizes helyiségek is tágasak, a kádas fürdőben a mosdó mellett elfér a mosógép, a szennyes tároló és a teregetés is megoldott. A WC szellőzéssel ellátott, külön helyiségben van. Az ablakos konyhában kényelmesen lehet étkezni, van hely a hűtőnek és az egyszerű bútorzat a gáztűzhely mellett tovább bővíthető. Tárolásra kiváló helyet biztosít az ablakos kamra.

A lakás kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van, szinte azonnal költözhető. A szobát kivéve az összes helyiséget nemrég festették a felújításokkal egy időben. A beltéri ajtók is szépen mázolva vannak. A felújított bejárati ajtó is megőrizte eredeti megjelenését.

A fűtést gáz-konvektorok biztosítják, a szobában egy új látványkészülék, a konyhában egy hagyományos, a melegvízről pedig a fürdőben elhelyezett, bélelt kéménybe kötött átfolyós gázkészülék gondoskodik.

A lakás fenntartási költségei a fogyasztásnak megfelelően alakulnak. A közös költség jelenleg 7600 Ft, amely a szokásos költségeken felül a szemétszállítást is tartalmazza és vízóra is van.

A pincében tároló helyiség is tartozik a lakáshoz.

Az ingatlan jogilag rendezett és rövid időn belül birtokba vehető.

Ár

Irányár 29.6 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd