Milyen esetben érdemes Önnek a "vevői képviselet" szolgáltatást igénybe venni?

ingatlan üzemeltetés, ingatlan kezelés

2024. március 28. csütörtök

Gedeon, Johanna

Milyen esetben érdemes Önnek a "vevői képviselet" szolgáltatást igénybe venni?

2019-11-16 08:50:34
Forrás:

  • Ha ingatlant szeretne vásárolni, de nincs ideje felkutatni (vagy nincs helyben) és egy igazi szakértőre bízná, hogy összegyűjtse a legjobb ajánlatokat.
  • Vagy - ha nincs megfelelő piacismerete ahhoz, hogy biztosan a legjobb ajánlatot válassza, és ne fizessen rá egy rossz választásra.
  • Vagy - ha azt szeretné, hogy a szakértő az Önérdekeit képviselve - akár le is tárgyalja Ön helyett a legmegfelelőbb vásárlási feltételeket.

Tovább érdeklődés


ÁLTALÁNOS INGATLANPIACI HÍREK
ingatlan kezelés
Kinek a feladata a bérlakás karbantartása?
A bérleti szerződés megkötése előtt mindenképpen érdemes figyelmet fordítani arra, hogy a leendő bérlemény berendezései milyen állapotban vannak. A bérleménynek ugyanis vannak olyan részei, amelynek javítási, karbantartási költségei a bérlőt terhelik. Kinek a kötelezettsége a bérlakás karbantartása? Kinek a feladata a bérleményben felmerülő hibák javítása?
https://ingatlanspecialistak.hu/ingatlanarak-kontroll-nelkul/
INGATLANÁRAK, KONTROLL NÉLKÜL
BUDAPESTEN JANUÁRTÓL TÖBB, MINT 60 EZER FORINTTAL EMELKEDETT A LAKÁSOK NÉGYZETMÉTERÁRA!Bár a járvány ideje alatt az ingatlanpiaci árakban történt egy kis visszaesés, a korlátozások enyhítése újra felhajtóerőként hatott az ingatlanok árára, és ebben még nincs benne az építőipari alapanyagok drágulása...
Csökkentek az ingatlanárak Budapesten
Csökkentek a lakásárak Pesten, Vidéken viszont nőttek !
2021. FEBRUÁRBAN A PESTI BELSŐ KERÜLETEKBEN 4,4 SZÁZALÉKOS ÉVES ALAPÚ LAKÁSÁR-MÉRSÉKLŐDÉS VOLT MÉRHETŐ.Ezekben a kerületekben csökkentek legjobban a lakásbérleti díjak is a járvány hatására.
Otthonfelújítási támogatás - okosan
Otthonfelújítási támogatás - okosan
Hogyan költsük el okosan a felújítási támogatástJanuár 1-től indul az állam otthonfelújítási támogatása, melynek keretében a kormány átvállalja a költségek felét, legfeljebb 3 millió Ft-ig. Érdemes már előre tervezni, hogy pontosan mire vegyük fel ezt a támogatást! Meglévő ingatlanunk felújítására, korszerűsítésére vehetjük fel, de újonnan épülő ingatlanok esetén is élhetünk a lehetőséggel.